onsdag den 29. august 2012

Første blog-indlæg i USA !

USA er ret så fedt. Jeg landede i New Jersey den 17. august. Vi havde et par fede dage i New York området. Det var ret så interessant og sjovt. Jeg vil uploade nogle billeder snarrest muligt. Den 20. august ankom jeg til min værtsfamilie. De er de bedste. Jeg kan virkelig godt lide dem. Jeg havde en god uge sammen med dem. Jeg var i poolen meget af tiden, og når det blev for koldt, hoppede jeg i deres hot tub, som er omkring 35 grader C. hele tiden. Udover det har jeg nydt maden. Min værtsmor laver god mad.

Jeg har besluttet mig for at lave Cross Country. Så det begyndte jeg på i torsdags. Det er ganske sjovt, men også lidt hårdt. Coachen synes, at jeg er ret god. Det synes jeg, er en fed ros at få.

I fredags var jeg til Davenport fair, det var sjovt nok at se, hvordan amerikanere havde sådan noget. Jeg oplevede også amerikansk rodeo for første gang. Det var meget fedt at se på. Vi sang til og med den amerikanske nationalsang.

I lørdags hentede vi den anden udvekslingsstudent, som skal bo her i samme hus som mig. Hun er fra Kina, og hun er flink nok. Vi har haft nogle gode dage hele familien sammen.

I dag var jeg i Silverwood Theme Park, som er en ret så kendt forlystelsespark i USA. Der var vilde karruseller og andre forlystelser. Det var ganske underholdende.

Imorgen skal jeg starte i skole. Jeg købte lige skoleting i Wal-Mart tidligere i dag. Så jeg er rimelig parat. Jeg så mine klasser i mandags til en orienteringsaften, så jeg ved, hvor jeg skal være.

Jeg er iøvrigt også næsten løbet tør for penge. Så jeg håber, at jeg kan klare mig imorgen med omkring 10 dollars.

Jeg skal nok sørge for at få uploadet nogle billeder snart, og få bloggen updated noget oftere, og undskyld for eventueller stave- og formuleringsfejl. Det bliver mere mærkeligt at skrive dansk, jo længere tid man er her.

Tak for at I læser min blog ! Ses næste gang !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar