About me

Jeg hedder som sagt Lau A. Olesen, og jeg er bosat på Als. Jeg har mange forskellige interesser. Deriblandt kan der nævnes; musik, skating, gaming, venner, skole, film og madlavning. Jeg bruger det meste af min tid på at spille musik. Det har jeg spillet næsten lige siden 2. klasse. Jeg spiller adskillige instrumenter, og jeg spiller også i band(s). Derudover gamer jeg også en del spil på diverse spillekonsoler. Mine venner betyder en del for mig, og det har de altid gjort. De støtter mig, når jeg har brug for det, og vi har det ofte godt sammen.

Her optræder jeg solo til et musikarrangement

Her sidder jeg i kirken og spiller på orglet, dog er dette ikke under en gudstjeneste. Her øver jeg blot.

Så meget betyder musik for mig. Dette billede er taget under en renovering af mit hjem. Her var jeg lige begyndt at spille klaver.
Her optræder jeg også til et musikarrangement med mit daværende band; Sweet Chili. Jeg ses yderest til højre på bassen.


                  Grunden for mit valg som udvekslingsstudent

Jeg har valgt et år i USA som udvekslingsstudent, fordi jeg vil gerne ud at opleve verdenen på en helt ny måde. Udforske en helt ny kultur og se verdenen fra forskellige perspektiver, få nye venner, lære at blive mere uafhængig og blive mere afhængig af mig selv. I året, hvor jeg er i USA, regner jeg med at blive mere moden, lære en masse nye ting og have det rigtig sjovt, men samtidig også lære hvor svært nogle udfordringer kan være, og hvordan man skal klare dem selv.

Her ses byskiltet til den by, jeg skal bo i henne i USA.